DIGITALNE INTEGRIRANE KAMPANJE

Spojem društvenih mreža, oglasnih platformi kao medija i realizacijom sadržaja ispunjavamo ciljeve poput povećanja vidljivosti, volumena prodaje i povrata na uluženu investiciju.

PRIMJER

USLUGE

FACEBOOK STRATEGIJA, UPRAVLJANJE SADRŽAJEM I OGLASIMA

GOOGLE DISPLAY KAMPANJE

YOUTUBE I VIDEO OGLAŠAVANJE

ZAKUP OGLASNOG PROSTORA NA HRVATSKIM i INOZEMNIM MEDIJIMA

VIDEO PRODUKCIJA

Planiranjem i pripremom video projekta, odabira kanala za distribuciju do postprodukcije i animiranja, dovodimo Vaše poslovanje u posjed medija s najefektnijom razinom prezentiranja i marketinga.

PRIMJER

USLUGE

PRODUKCIJA VIŠE OD 30 VRSTA VIDEA

KORPORATIVNI VIDEO

OGLASNI VIDEO ZA DIGITALNE MEDIJE

REKLAMNI TVC VIDEO

YOUTUBE KANALI I SADRŽAJNI PLAN SERIJALA VIDEA

ZA MALA I SREDNJA PODUZEĆA - POVEĆANJE VOLUMENA PRODAJE INTERNETOM

Malo ili srednje poduzeće. Najčešće iza njega stoji projekt, osoba ili obitelj kojoj je stil i način života poduzetništvo, a njihovi proizvodi i usluge odraz su njihovog rada i njih samih. Zato iskustvom rada s istima uvijek posebno kreiramo pristup nastupa na tržištu.

PRIMJER

USLUGE

POVEĆANJE SPECIFIČNIH CILJEVA PRODAJE (POVEĆANJE REZERVACIJA, BROJA PRODAJNIH KONTAKTA ILI PRODAJE ODREĐENOG ASORTIMANA)

DORADA POSTOJEĆIH DIGITALNIH KANALA

PRODUKCIJA SADRŽAJA U SKLADU S PRIČOM PODUZEĆA I CILJANOM SKUPINOM

BIJELA RUKAVICA

Projekti koji su nas odredili

2009
2009
Nastanak
Formiranje prvog tima (4 osobe) i rad na prvim online projektima.
2010
PORTAL
CROMA BizNet - Razvoj portala koji je pratio i prezentirao rad hrvatskog menadžementa i poduzetništva. Nastao u partnerstvu sa HRVATSKIM UDRUŽENJEM MENADŽERA - CROMA. Izrada portala i produkcija svog sadržaja. Realizirano više od 20 web stranica i nekoliko kampanja na društvenim mrežama.
2011
MOBILNA APLIKACIJA
"Revival" legendarnog crtanog filma Profesor Baltazar u obliku iPhone aplikacije - igre koja je više mjeseci držala status najprodavanije aplikacije u regiji. Realizacije 4 mobilne aplikacije i 10 kampanja na društvenim mrežama.
2012
CJELOVITA ONLINE KAMPANJA
CJELOVITA ONLINE KAMPANJA ZA PEUGEOT S JEDNOM OD NAJZAMJEĆENIJIH TWITTER KAMPANJA.
2013
ONLINE PLATFORMA
Plasman integriranog projekta "Obrtnik & partner" na digitalne i online medije. Izgradnja online platforme. Aktivacija i plasman sadržaja TV emisije i ciljeva sponzora (Zagrebačka banka, Hrvatski Telekom, Croatia osiguranje) na društvene mreže i novo centralno mjesto portal obrtnik-partner.hr
2014
100% PODUZETNIK
Širenje projekta "Obrtnik & partner" na segment poduzetništva, plasman novog portala stopostopoduzetnik.hr, aktivacija i upravljanje novim online kanalima poput YouTubea. Produkcija za online medije specifičnih video sadržaja, nagradnih igara i članaka.
2015
VIDEO PRODUKCIJA
Partnerstvo sa agencijom Park avenia te realizacija više video projekata koji su uključivali korporativne, event i oglasne video projekte.
2016
VAŠ NASTUP NA TRŽIŠTU :)
Kontaktirajte nas!
Endyear

KLIJENTI

VELIKI BRENDOVI:

Zagrebačka banka, Croatia Osiguranje, Hrvatski Telekom, Croatia zdravstveno, Erste Plavi, PwC

MALI I SREDNJI

BRENDOVI:

Meat The King, GMG Markus, Rudan, Noval, Slastičarnice Vincek, Frigos, Profesor Baltazar (Ultra Link), Surf’n’Fries, Da Da Da Volim putovati, Ponuda dana, Gastro Globus…